Afde­lings­be­stuur Partij voor de Dieren Gelderland neemt afscheid van oudge­dienden


8 oktober 2014

Het afdelingsbestuur Partij voor de Dieren Gelderland heeft afscheid genomen van oudgedienden Leo de Groot en Luuk van der Veer. Ze stoppen met het afdelingsbestuur zodat ze zich volledig kunnen richten op hun PvdD werkzaamheden bij gemeente en provincie.

Op woensdag 8 oktober heeft het afdelingsbestuur van de PvdD Gelderland afscheid genomen van twee bestuursleden van het eerste uur, Statenlid Luuk van der Veer en gemeenteraadslid Leo de Groot. De twee zijn al vanaf het begin actief voor de Partij voor de Dieren. Ze gaan zich nu volledig richten op hun PvdD werk in provincie en gemeente. Luuk vertegenwoordigt de Partij voor de dieren als statenlid in provincie Gelderland. Leo gaat als raadslid zich volledig richten op zijn werkzaamheden voor de Partij voor de Dieren van gemeente Arnhem.

Hun werk is overgenomen door nieuwe bestuursleden. Vorig jaar nam Floriske van Leeuwen het voorzitterschap al over van Leo de Groot en dit jaar waren beiden niet meer herkiesbaar op de Algemene Ledenvergadering.

Het afscheid vond plaats in restaurant Enig Alternatief, bekend om de diervriendelijke maaltijden. "Jammer dat we afscheid moeten nemen, maar we hebben begrip voor hun beslissing. Gelukkig blijven ze wel in beeld", aldus voorzitter Floriske. "Inmiddels hebben zich al nieuwe kandidaten voor een bestuursfunctie gemeld. Actieve leden zijn overigens altijd welkom, dus we moedigen alle leden aan zich te melden bij de actieve werkgroepen of de afdeling."

Gerelateerd nieuws

PvdD vraagt aandacht voor plezierjacht op dierendag

Tijdens dierendag op zaterdag 4 oktober ging de Arnhemse Partij voor de Dieren Werkgroep en de Gemeentefractie op pad om aand...

Lees verder

Visie ontwikkelen voor Arnhem als duurzame winkelstad

De Partij voor de Dieren heeft op 13 oktober vragen gesteld over Arnhem als duurzame winkelstad. Het is ons doel dat Arnhem e...

Lees verder