Bedankt Mieke!


Afscheid van ons raadslid Mieke Hegge

9 juli 2020

Mieke Hegge heeft op 8 juli 2020 afscheid genomen als raadslid voor de Partij voor de Dieren in Arnhem. Vanwege gezondheidsproblemen is het voor haar niet meer mogelijk om het raadswerk uit te voeren. Ze wordt opgevolgd door Hans Eliëns, die Mieke al enkele maanden verving tijdens haar ziekteverlof. Hans is op dezelfde avond beëdigd.

Mieke is vier jaar actief geweest als fractievolger en ruim twee jaar als raadslid. Ze heeft onder andere hard gestreden voor een goed bomenplan, een écht duurzame energievisie, en als een tijger gevochten tegen die onzalige biomassacentrale. Daarnaast werkte ze aan het verbeteren van de mogelijkheden voor burgerparticipatie in Arnhem.

Mooie woorden waren er van burgemeester Marcouch bij het officiële afscheid. Mieke kreeg de Klaas Gubbels Schaal uitgereikt als erkenning voor haar inzet en gedrevenheid als raadslid.

Ook wij willen Mieke ontzettend bedanken voor haar tomeloze inzet in de gemeenteraad als lid van onze fractie! We gaan Mieke missen in de fractie, maar ze blijft gelukkig betrokken bij de partij en zich inzetten voor voor dieren, natuur en milieu.

Gerelateerd nieuws

Minimuminkomen naar 14 Euro

De Gemeenteraad van Arnhem vindt dat het minimumloon verhoogd moet worden naar 14 euro per uur. Per motie, ingediend door Par...

Lees verder

Arnhem vuurwerkvrij!

Na vele jaren strijd was het gisteren zover: er komt een totaalverbod op het afsteken van vuurwerk in Arnhem! Onze motie ...

Lees verder