Floor Hogenhout beëdigd als frac­tie­volger


27 januari 2021

31 januari 2021

Op 27 januari 2021 is Floor Hogenhout beëdigd als fractievolger voor de Partij voor de Dieren in Arnhem. Floor was al een tijdje actief als vrijwilliger voor onze fractie. Als fractievolger mag ze het woord voeren in raadskamers. Dit zijn voorbereidende vergaderingen, waar de gemeenteraad geïnformeerd wordt over het gemeentelijk beleid, debatteert over de voors en tegens, en standpunten bepaalt. Zo zorgt ze ervoor dat het geluid van de Partij voor de Dieren nog beter wordt gehoord in de gemeentelijke politiek.

Floor: "Ik ben WO student Science (combinatie Natuurkunde en Informatica) dus bekijk ik onderwerpen graag wetenschappelijk. Maar mijn rechtvaardigheidsgevoel laat ik ook altijd spreken. Ik kijk er enorm naar uit om de fractie te vertegenwoordigen! Voor mens, dier en milieu wil ik me in Arnhem inzetten. Een stad waar ik al mijn hele leven woon en van de natuur wil kunnen blijven genieten."

Onze fractie bestaat uit vijf personen: Raadsleden Leo de Groot en Hans Eliëns, fractievolgers Floor Hogenhout en Maarten Witberg, en Hans Wildenberg.


Gerelateerd nieuws

Kunstwerkplaats KW37: de zoektocht gaat voort

Kunstwerkplaats Arnhem "KW37" is tot nu toe gevestigd aan het Marsdiep in Presikhaaf. Helaas moet de werkplaats, die plek bie...

Lees verder

Alcoholverbod in Sonsbeekpark

De Partij voor de Dieren heeft schriftelijke vragen gesteld over het tijdelijke alcoholverbod dat Burgemeester Marcouch heeft...

Lees verder